Red Mercatorpark !

 

Camping Mercatorpark is een van de mooiste campings aan onze Belgische kust Het is een zeer verzorgde en rustige plaats om te ontsnappen aan de wekelijkse drukte. Het is de ideale familiecamping  maar ook voor de liefhebbers van rust en ruimte is het hier goed verblijven. Op 150 meter van de zee gelegen met ruime percelen grond waar de mensen hun stacaravans bewonen. De 6 ha grote camping gelegen aan de Belgische kust tussen Blankenberge en Wenduine dat bekend staat om zijn mooie ligging voor een geslaagde strandvakantie in combinatie met de vele mogelijkheden tot het maken van diverse uitstapjes. Of u nu wilt luieren op het strand of er lekker op uit wilt trekken, alles is er mogelijk. Ook zijn er faciliteiten voor de sportieveling die zich kan uitleven op het tennis- of basketbalterrein. Je kan het ook iets rustiger aan doen en met de fiets de Vlaamse Polders en natuurgebieden induiken. Met zijn brede straten allemaal hetzelfde tuinhuisje en groene omheiningen geeft deze camping een zeer verzorgde en ruime indruk. Het kan model staan hoe alle campings er zouden moeten uitzien. In deze camping wonen mensen van alle taalgroepen en nationaliteiten vreedzaam samen. Gepensioneerden tot jonge mensen, hier vindt men de mengeling van jong en oud. Sommige mensen vertoeven hier al meer dan 30 jaar. Iedereen verzorgt zijn perceel grond  met veel aandacht

Dit alles staat op het punt te verdwijnen! De campinguitbaters willen het terrein verkopen. Doordat de druk van de bouwpromotoren zo hoog is zullen de mensen met hun stacaravan plaats moeten ruimen voor enorm dure stenen vissershuizen.

Wij huurders van Mercatorpark hebben deze website opgericht om iedereen te informeren over de stand van zaken. Het is niet alleen de bedoeling om iedereen op de hoogte te houden van het reilen en zeilen maar ook om de buitenstaanders wakker te schudden en te mobiliseren deze problematiek aan te pakken.

 

       

       

U kan altijd terecht op ons E-mail adres:

red.mercatorpark@scarlet.be

 


Op dit moment zijn er bezoekers op deze pagina.
Op , rond waren hier wel bezoekers tegelijkertijd aanwezig.

Deze site is reeds keer bezocht

Designed by Enormous